dilluns, 12 de gener del 2009

L'Espanyol segueix amb la mala ratxa de no guanyar i els dos grans guanyen

La foto ho diu tot (menys el del Madrid que va malament però va guanyar). L'Español en descens, el Barça perfecte i el Madrid no va tant bé a la lliga però aquest nou any ha guanyat els dos partits. Ara us faré un miniresum de cada partit:

Español 2-2 Almería:

El primer gol va ser transformat per Uche després d'una falta estúpida comesa per l'Espanyol va centrar un jugador de l'Almería i Uche va rematar.
Va a començar a haver-hi xiulets dels aficionats de l'Espanyol.
Després Uche se'n va anar de S.Sanchez i va marcar. Els aficionats de l'Español estaven que no podien més. Al 64' després d'un tir lliure Román es trobà sol a porteria buïda i xutà. Els jugadors de l'Español agafaren la pilota i ssse'n van anar cap al mig del camp. I a l'últim minut l'Almería va provocar una falta i va xutar Nico Pareja (per mi el millor de l'Español) i va marcar un golàs, despés de res l'arbitre va pitar elfinal.

Mallorca 0-3 Madrid:

El Real Madrid va vencer (0-3) sense problemes al Mallorca en el partit 500 de Raúl, autor del segon gol. A l' Ono Stadi, el Real Madrid no va voler complicarse i va apuntar a la victoria. Quan
Robben va marcar als tres minuts de partit. Un cuart d'hora després, Raúl, que cumplía el seu partit 500, el celebrà conseguin el segon gol pels blancs. El Mallorca ho intentà, però els blancs no van donal-s'hi facilitat per marcar. En el descans, els merengues van seguir apretant i Sergio Ramos va marcar per sota les cames d'Aouate. L' equip de Juande segueix apretant al Barça (si se'l hi pot dir apretant, és clar) sumant punts a la classificació i es col.loca segon després de que el Villa-real empatés.

Osasuna 2-3 Barça

El primer equip de futbol del Barça ha hagut de treballar de valent per superar l’Osasuna per 2-3 en un partit que a la primera part guanyava per 0-1. I és que l’Osasuna s’ha arribat a posar per davant en el marcador (2-1), moment a partir del qual la plantilla barcelonista ha reaccionat per aconseguir la remuntada. Per a Josep Guardiola, era “previsible” que FC Barcelona patiria per guanyar al Reyno de Navarra: “Aquest camp té massa història. L’Osasuna és un equip amb molt de cor, i sabíem que seria complicat”.

"Hem jugat amb foc" va dir Guardiola després del partit.